eMail: Flag NL Sign inSign in
Menu

Werken bij ons

PowerGrass is ideaal voor golf, voetbal, rugby, american football en alle grasvelden waar veel op gelopen wordt. PowerGrass kan overal ter wereld gebruikt worden waar de omstandigheden geschikt zijn voor grasgroei.

Het is het beste idee ooit ontwikkeld voor de innovatie van sportvelden. Deskundigen zijn zeer geïnteresseerd omdat PowerGrass garant staat voor kwaliteit en besparing.

Ondanks de huidige internationale crisis geloven wij in ontwikkeling, in nieuwe ideeën, in uitdagingen en in toewijding.

Wij zijn ons bewust van het belang van samenwerken met lokale partners.

We zijn op zoek naar dynamische en ondernemende mensen.

De site van PowerGrass is nu een interactieve plek waar deskundigen kunnen meewerken aan het populariseren van technieken voor het onderhoud van sportvelden in natuurlijk gras, bijvoorbeeld door het publiceren van artikelen met praktijkervaringen. Wij sponsoren de beste artikelen gratis op Google Ads.

De website van PowerGrass wordt ook een instrument voor klanten die reclame willen maken voor hun stadion, sportveld en evenementen op het beste veld dat nu beschikbaar is.

Als u klant of partner wordt van PowerGrass, heeft u recht op speciale toegang als RSS klant om een onbeperkt aantal RSS - News RSS - Reserach and developmentpagina's te publiceren na goedkeuring.

Neem contact met ons op!

Team work to growTeam work to grow

Continue groei door de promotie van een nieuwe technologie op het gebied van sportvelden.

Ask for a free estimate, it's easy!

All fields are required!

» Privacy information notice (GDPR - European General Data Protection Regulation 679/2016)

The compilation and submission of this electronic form implies the acceptance of what is indicated in the Privacy Information Notice!

POWERgrass in the world

POWERgrass hybrid turf fieldPOWERgrass hybrid turf field

Synthetic turf fieldSynthetic turf field