eMail: Flag NL Sign inSign in
Menu

De start in Nederland

We dachten dat het moeilijk zou zijn om PowerGrass op de Nederlandse markt te introduceren, omdat er al twee hybride systemen gebruikt werden met redelijk succes.

Nederland is een klein land, maar heeft altijd een belangrijke rol gespeeld op het gebied van versterkt natuurgras omdat:

  1. Ruimte er schaars is, zodat het versterken van natuurlijke grasvelden een goede oplossing is om geen kunstgras te hoeven aanleggen.
  2. Nederland een innovatief land is, waar veel producenten gestart zijn en waar diverse innovatieve oplossingen zijn ontwikkeld. Concurrentie stimuleert nu eenmaal innovatie.

Nederlanders maken hun reputatie al eeuwenlang waar: het zijn de handigste zakenlieden ter wereld en ze weten hoe je een goede deal kan herkennen. Het duurde dan ook niet lang voordat de Nederlandse markt PowerGrass omarmde. In mei 2013 bezocht Arjan Kraaijeveld, Managing Director van GKB Machines, het speelveld in Verbania en de proefvelden van de Minoprio-stichting. GKB Machines is een historisch Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de groensector en fabrikant van machines voor het onderhoud van natuurlijke grasmatten. Kraaijeveld was geïnteresseerd in de aankoop van twee hybride grasmatten die de oude systemen gebruikt in Nederland moesten vervangen.

Experts in hybride systemen zagen direct de voordelen van PowerGrass. Samen met de gemeente Rotterdam werd de keuze gemaakt om voor beide nieuwe velden PowerGrass te gebruiken.

We zijn actief sinds februari 2012 en hebben ons moeten meten met met bestaande systemen, maar niets is te vergelijken met PowerGrass. Gras is gras voor mensen die weinig afweten van deze sector, maar deskundigen, teleurgesteld in de oude hybride systemen, zagen onmiddellijk hoe goed ons systeem is.

Het is zacht uitgedrukt om PowerGrass het beste hybride systeem dat beschikbaar is te noemen. In werkelijkheid zijn we ervan overtuigd dat het het enige systeem is dat echt werkt, een systeem dat kwaliteit en besparing garandeert.

Rotterdam September 2013Rotterdam September 2013

Experts kijken altijd hoe de graswortels eruitzien.

Rotterdam September 2013Rotterdam September 2013

Een dicht wortelstelsel na 7 weken van groei.

Ask for a free estimate, it's easy!

All fields are required!

» Privacy information notice (GDPR - European General Data Protection Regulation 679/2016)

The compilation and submission of this electronic form implies the acceptance of what is indicated in the Privacy Information Notice!

POWERgrass in the world

POWERgrass hybrid turf fieldPOWERgrass hybrid turf field

Synthetic turf fieldSynthetic turf field