eMail: Flag NL Sign inSign in
Menu

Debuut Duitsland

In de zomer van 2012 is PowerGrass aangelegd in het trainingsgebied van Borussia Mönchengladbach, een Duitse club die in de hoogste divisie speelt.

Georg Vievers, de technisch manager verantwoordelijk voor alle speelvelden, heeft het nieuwe veld uitgebreid laten testen door de spelers in de de herfst en winter van het 2012/13 seizoen. In een interview met het tijdschrift NFV zei hij dat PowerGrass een prima alternatief is voor andere systemen van versterkte grasvelden en voor kunstgras speelvelden.

Bezoek de website van NFV of download het tijdschrift(Bladzijde 38-39 van tijdschrift 3/2013), of download het artikel direct./p>

PowerGrass is ook grondig getest door onze partner Eurogreen, die het product heeft gepresenteerd op de Galabau Beurs in september 2012. Het product werd officieel gelanceerd tijdens een promotionele bijeenkomst in het hoofdkantoor van Eurogreen in Betzdorf; product launch bij Eurogreen.

In het voorjaar van 2013 bezocht de Duitse Voetbalvereniging het trainingsveld van Borussia en bevestigde dat het veld minstens zo goed is als een speelveld in natuurgras.

Op de website van Eurogreen (in het Duits) staat een complete lijst van speelvelden aangelegd door Eurogreen, evenals andere toepassingen zoals trainingsvelden, doelgebieden en golf tees.

Borussia Park - Test PowerGrassBorussia Park - Test PowerGrass

Vergelijk natuurlijk gras met PowerGrass op het trainingsveld van Borussia Mönchengladbach.

Galabau 2012 - PowerGrassGalabau 2012 - PowerGrass

PowerGrass is gepresenteerd in Duitsland in september 2012 op de Beurs van Galabau.

Galabau 2012 - SarrisGalabau 2012 - Sarris

Het was een prettige verrassing voor de Duitse market en de bezoekende deskundigen en journalisten waren onder de indruk.

Betzdorf October 2012Betzdorf October 2012

De volgende maand is PowerGrass gepresenteerd aan Duitse technici en bestuurders op het hoofdkantoor van Eurogreen in Betzdorf.

Ask for a free estimate, it's easy!

All fields are required!

» Privacy information notice (GDPR - European General Data Protection Regulation 679/2016)

The compilation and submission of this electronic form implies the acceptance of what is indicated in the Privacy Information Notice!

POWERgrass in the world

POWERgrass hybrid turf fieldPOWERgrass hybrid turf field

Synthetic turf fieldSynthetic turf field