eMail: Flag NL Sign inSign in
Menu

Tuin

Een versterkt gazon...voor wie wil genieten van zijn tuin.

PowerGrass vormt één geheel met natuurlijk gras en is daarom zeer geschikt om een speelplaats in de tuin aan te leggen.

Een speelplaats op uw gazon waar uw kinderen en hun vriendjes naar hartenlust kunnen spelen. Uw grasveld ondervindt geen nadelige gevolgen. Eventuele schade herstelt zich binnen een paar dagen.

U kunt nu ook een prachtig gazon hebben op plekken waar veel gelopen wordt, zoals rond het zwembad, bij de barbecue en op de speelplaats, zonder het risico te lopen dat het gras volledig verdwijnt.

Het is nu mogelijk uw grasveld te beschermen tegen bodemverdichting en het hele jaar groen te houden zonder duur onderhoud uit te hoeven voeren. PowerGrass is net zo gemakkelijk te onderhouden als gewoon gras: alles wat u moet doen is af en toe maaien en bemesten.

Ook schooltuinen kunnen nu weer natuurlijk groen zijn.

Tuinen op en rond de speelplaats van scholen veranderen vaak in een waar slagveld. De kinderen lopen op het gras, dat daar op den duur niet tegen bestand is. Met PowerGrass kunt u een schooltuin aanleggen die groen blijft zonder kostbaar onderhoud. Veel schooltuinen worden onderhouden door ouders die het gras vrijwillig maaien, bemesten en water geven voor een uitstekend resultaat.

Het onderhouden van een gazon is een ontspannende bezigheid. Grasmaaien wordt gemakkelijk als u een maairobot gebruikt, en dankzij enkele simpele adviezen van 'Gli Specialisti del Verde' is het onderhoud een fluitje van een cent.

Vandaag investeren in PowerGrass is voor iedereen toegankelijk. Creëer nu een gazon waar tot 6 uur per dag op gelopen kan worden.

Villa ChiantiVilla Chianti

De zone rond het zwembad wordt het zwaarst belast

Giardino ScuolaGiardino Scuola

Ook scholen kunnen nu een prachtig groen grasveld hebben waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Ask for a free estimate, it's easy!

All fields are required!

» Privacy information notice (GDPR - European General Data Protection Regulation 679/2016)

The compilation and submission of this electronic form implies the acceptance of what is indicated in the Privacy Information Notice!

POWERgrass in the world

POWERgrass hybrid turf fieldPOWERgrass hybrid turf field

Synthetic turf fieldSynthetic turf field