eMail: Flag NL Sign inSign in
Menu

FilosofiaFilosofia

Onze doelstellingen... zijn groener, milieubewuster

Tegenwoordig is de groene economie (green economy), of ecologische economie om een correctere term te gebruiken, een theoretisch model van economische ontwikkeling gebaseerd op een analyse van het economisch systeem waarin de financiële baten (toename van het bruto binnenlands product) worden afgewogen tegen de milieubelasting van een economische activiteit. Met milieubelasting wordt bedoeld: de potentiële milieuschade die wordt veroorzaakt door de gehele productiecyclus, vanaf het onttrekken van grondstoffen, hun transport en transformatie in energie en afgewerkte producten tot de verwijdering van de producten uit het milieu.

Inspiratie

"Er is enkel vooruitgang als de voordelen van een technologie beschikbaar zijn voor iedereen".

Henry Ford

"We kunnen geen verandering verwachten als we steeds dezelfde dingen blijven doen. Een crisis is de grootste zegen voor mensen en naties, omdat crisis leidt tot vooruitgang. Angst leidt tot creativiteit zoals de dag voortkomt uit de donkere nacht. Een crisis genereert inventiviteit, ontdekkingen en nieuwe strategieën. Wie een crisis overwint, overwint zichzelf zonder te worden "overwonnen". Wie de crisis de schuld geeft van zijn mislukkingen en moeilijkheden negeert zijn talent en geeft meer waarde aan problemen dan aan oplossingen. Incompetentie is de werkelijke crisis. Luiheid in de zoektocht naar oplossingen en uitwegen is slecht voor mensen en naties. Zonder crisis zijn er geen uitdagingen, zonder uitdagingen is het leven een routine, een langzame lijdensweg. Zonder crisis is er geen verdienste. Een crisis brengt het beste boven in elk van ons, want zonder crisis zijn alle winden slechts milde briesjes. Spreken van crisis verhoogt het conformisme. In plaats daarvan is het beter om hard te werken. De enige gevaarlijke crisis is niet willen vechten om de crisis te overwinnen."

A.Einstein, The World As I See It, 1931

"Werkelijke innovatie moet meer voordelen genereren tegen gelijke of lagere kosten. Alleen dan is succes verzekerd".

Niko Sarris

Onze professionaliteit

Wij bieden onze klanten deskundigheid en bekwaamheid zodat wij vraag creëren.

We staan klaar voor u om

  1. onze speelvelden prettig en functioneel te maken voor de eindgebruikers;
  2. uw financiële middelen optimaal te benutten;
  3. u te helpen bij de planning;
  4. en om concrete oplossingen op maat te bieden;
  5. de bouwtijd tot een minimum te beperken.

Sustainable - Green EconomySustainable - Green Economy

De duurzaamheidsprincipes van de Groene Economie.

Better growth in PowerGrassBetter growth in PowerGrass

Het is moeilijk te geloven maar waar: natuurlijk gras groeit beter en gelijkmatiger met PowerGrass. Minoprio Foundation, het vroege voorjaar van 2013.

Wortels onder kunstgras

De wortels groeien ook in de winter, dankzij de warmte die wordt vastgehouden door Geofill PG.

offerteaanvraag

alle velden zijn verplicht

» informatieve opmerking over privacy (AVG - Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming 679/2016)

Let op: het samenstellen en indienen van dit elektronische formulier impliceert de aanvaarding van wat is aangegeven in de informatieve nota over gegevensverwerking

POWERgrass in the world

POWERgrass hybrid turf fieldPOWERgrass hybrid turf field

Synthetic turf fieldSynthetic turf field